Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Fortsätter Göra Saker Som Jag Slutade Med För Längesedan



Usch... jag orkar inte med mänskan.

Får känslan:

Vad är dröm?

Vad är verklighet?


Så snälla:

Låt mej bara vara ifred

med mitt liv

så får du ta ansvar för ditt.

Det du håller på med

la jag av med

för väldigt länge sen.






Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna