Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg din flamma i en dröm

Såg din flamma i en dröm
betraktad natt,

den vår

du kysser smärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-20 02:44



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kanske den kyssen är lyssnandet av det smärtan förtäljer

så flammorna verkligen möts

det var min upplevelse är min upplevelse
2011-03-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fin. =)
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth