Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.samuelrajeus@serp.nu


LIBYEN

Folket i Libyen protesterade för levebröd och ett värdigt liv.

Det enda de ville ha var ett bättre liv.

Han attackerade sitt eget folk med tunga stridsplan och stridpansarvagnar och dödade dem i tusentals utan att bry sig.

Och folket – de missnöjda, de fattiga och de unga – försvarade sig med enkla vapen.

Nu är det hans tur att smaka på tunga artilleriattacker från världssamfundet för att känna på hur det känns att befinna sig i underläge.

Världssamfundet har än en gång tagit sitt ansvar för att försvara ett folk från våldet av en galning som med tvång utnämnde sig själv till folkets ledare.

Trots att FN - konventionen kom en aning för sent men bättre sent än aldrig.




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-20 11:00



Bookmark and Share


  walborg
Denne perversa galning må stoppas snarast, och det sker även genom diplomati nu har jag förstått.
2011-08-04

  Samuel E. Rajeus VIP
Julio!

Har full respekt för din åsikt,
fast jag håller inte med!

Tack för ditt inlägg,

Allt gott,
Samuel
2011-08-03

  Julio VIP
USA är tyrannen som bombar civila,... och folket, är en liten rebellgrupp som är emot Khadaffi egentligen..man kanske borde sluta titta på vad massmedian säger, för det är ren vilseledning
2011-08-03

  Anna*
Det är läskigt när en tyrann regerar i en familj och än mer skrämmande om han försöker kuva ett helt land. Det behövs organisationer som är villiga att försvara och hjälpa de som är försvarslösa.
2011-03-25

  Samuel E. Rajeus VIP
Ja, verkligen hemskt med krig. Sådana åtgärder ska alltid vara den sista åtgärden efter att man uttömt alla andra möjligheter. När man ser att tusentals / tiotusentals människor kommer i kläm och riskerar sitt liv av en tyrann då är det vår plikt att reagera.

Det ska vara självklart att världssamfundet reagerar när oskyldiga människor hamnar i onåd.

Stort tack för ditt inlägg,
2011-03-20

    leelee
Hemskt med krig. Hemskt vad som händer. Tänkte på hur det skulle vara om det var min son som flög ett av stridsplanen nu. Måtte, måtte det aldrig ske.
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP