Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meteor, en samlig kloster på toppen av sagoliga klippformationer. Norra Grekland. Bör ses på riktigt. Dessa små bilder gör inte stället rättvisa.




Dags för vårstädning

Dags för vårstädning
Dags för vårstädning i köket
Dags för vårstädning på hårddisken
Dags för vårstädning bland alla ingrodda tankar
Dags för vårstädning

Dags för vårstädning
Dags för vårstädning i köket
Dags för vårstädning på hårddisken
Dags för vårstädning bland alla ingrodda tankar
Dags för vårstädning



Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 376 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-20 21:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket kloka ord, och en ljuvlig bild
till, underbart att läsa
2011-03-21

    ADI Nehlin
nödvändigt ibland ..fint skriftat och underbar bild
2011-03-21

  Ninananonia VIP
Härligt!
2011-03-20

    ej medlem längre
Absolut!
2011-03-20

  Filosofen2
UNDERBAR TANKE
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)