Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig

I mitt inre rum.

Andas du,

mina tankar får liv.
I varje hörn av min cirkel finns Du.

Du läser mitt språk,
vi tillhör en evighet.

Livet är flätat runt våra armar och ben.
Tillsammans är vi ett.

Aldrig har ett löfte känts så rätt.

Och då regnet faller,
skall jag lyssna till din sorg.
Tårarna rinner inte för evigt.

Och då mörkret är närvarande,
skall jag hålla om dig.
Ljuset kommer.

Och då glädje omringar dig,
skall jag ge dig känslan att den är evig.

Och jag skulle gärna bygga broar och hela städer för dig,
men jag vet att detta räcker!

Min kärlek är Din.




Fri vers av LittleEm
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-20 23:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vacker!
Älskar din dikt!
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm