Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris(flicka= smeknamn på vuxen kvinna)


Liten söt flicka

Särar hennes ben i natten,

tränger in,
tar henne,

kvävda stön,
sprutar,

det rinner ut ur hennes sköte,

mjukt, sött,

som en konstnär kysser jag henne åter i natten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-21 01:47



Bookmark and Share


    Efter10
Alltså.. Fan! Du kan ju konsten att skriva vidrigt i alla fall. I Like it!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth