Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter

Bortom tiden lever sanningen,
jag känner inga sanningar,

du ser ej,
vet inget,

helvetet väntar,
dagen gryr,

livet vaknar,
kanske berättar jag en dag,

helvetet bodde i mitt hjärta,

jag visste ej, om lögnerna,
trots att du ej sett mig,

vet jag att du väntar,


jag har nog dina ord i mina tankar ibland,

det regnar nu,


du är ensam




Fri vers av peter markurth
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-21 01:53



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
De två sista raderna hugger till ordentligt. Enkla och genialiska.
2011-03-21

  anits VIP
Berörande
2011-03-21

  SagaArt VIP
Kärlek ♥
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth