Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när snö faller "en gång till" i mars


Men älskling,

Jag gillar att krydda på dig
och allt som håller dig kär
Du fastnar för mig
och blir alltid lockad
av min vita klädsel
min renhet
mjukhet
kallhet
brutalitet
och allt det innebär

Du har tackat Ja
till vårt förhållande
Ännu bättre
skrev du på vårt kontrakt
att vi skall vara
tillsammans
om än ett par månader
i slutet av varje år

Och så tiden är
inne nu
Så jag håller om dig
vaggar dig i min famn
sjunger för dig
min bästa sång
om kärleken i tystnad

Men på något sätt
har du förändrat
Och jag fattade ingenting
med allt gnäll din
när vi ändå
för evigt bindning?




Fri vers av Rise Little One
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-21 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One