Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tipp tapp

 

Nidmatt hård här
sipprar alla ljusen
tyst
som
mu sen


Tralla trolla
trippa tippa frusen
lyss
till
sus en 


Tipp tapp ripp rapp
trippar nätt
tippar lätt
hipp
happ
mätt




Fri vers av Ki
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-12-18 13:10



Bookmark and Share


  sol
*hi hi* god jul bruden!
2005-12-20

    Incrediboy
Jätte fint skrivet

Men vad är nidmatt.
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki