Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svälj hans ord

Håll huvudet högt
ta emot hans slag

ett
två
tre
andas
räkna till tio

ta emot hans slag
svälj hans ord

ett
två
tre
andas
räkna till tio

badda dina sår med salt
det salt han strött efter att han sparkat

badda såren och vaka över stygnen
stygnen i din ömma själ




Fri vers av millaan
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-21 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan