Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färg färg och åter svart

Du var den som satte färg på min palett, älskling
men du var även den som gav dig av när mina färgstänk
inte dög




Fri vers av millaan
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan