Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storm

ett evigt sökande efter
en identitet en
inte vet jag
kanske
värld utanför den här
eller inom
en värld bakom eller kanske under
en undre värld
en värld som knullar oss brutalt
våra huvuden
vi lever alla i en storm
en känslomässig våldtäkt




Fri vers av millaan
Läst 269 gånger
Publicerad 2011-10-30 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan