Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna Tids Trist(r)ess



För att vi väljer något annat än det levande & det underbara sanna
När livet kan vara den optimala motsatsen till stress orsakad av tristess

Vi hänger på attityderna av att verka ha kontroll till varje pris
Inte så konstigt att gatorna städerna stinker av en kvävd kris

Jag blir så glad när jag skymtar en vaken mänska
Som vågar bryta tristressen som utarmar livet

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-23 18:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja
och i den glädjen sår du frön
2011-03-24

  Elaine.S VIP
Ord som känns och en sanning bakom varje rad...

"Jag blir så glad när jag skymtar en vaken mänska
Som vågar bryta tristressen som utarmar livet"
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna