Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titel

Behöver något
en snabb fix

Något som vänder
..................................tar till flykt




Övriga genrer av FrökenSvår
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-12-18 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenSvår
FrökenSvår