Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regniga dagar

krampaktigt stretade jag emot
för att inte tappa taget
(vill inte vakna upp i ensamheten)

i fjärran ekar än sången
beviset på att jag fanns
(att jag kände)

svart blod blandas med salta tårar
tomhetens gapande hål vill ha mer
(får aldrig nog)




Fri vers av FrökenSvår
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-06-05 18:18



Bookmark and Share


  den ensamma kycklingen
fan va bra
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

FrökenSvår
FrökenSvår