Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res

I ett hörn står väskan
den väntar
Väntar på att jag ska packa upp

Den blir stående och det mörknar
regnet faller
Kinderna blir våta och torra igen

Den får vänta
förblir ouppackad
Den viskar från hörnet




Fri vers av FrökenSvår
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-12-18 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenSvår
FrökenSvår