Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

honom

Han var vacker
mörk och tyst

Isblå ögon
kysste min panna

För ung för att veta
för blå för att se

Ett farväl ekar än
tills vi ska ses igen




Fri vers av FrökenSvår
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-12-18 18:59



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt med uppdelade rader och mänskligt
budskap
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

FrökenSvår
FrökenSvår