Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Lycka och glädje
Livets svarta hål punkterade av solens skarpa strålar

Nakna fötter skrider sakta fram
Kittlas av gräsets mjuka strån
Skuttar livfullt mellan stenar
Plaskar lekfullt i vattnet
Stampar och dansar i jorden

Blomstrande kärlek, en gigantisk känslovirvel
som färgar livet, tillvaron och hela världen

En plats där skratt beblandas med sorg
En tidpunkt att vila i sin kärastes famn




Fri vers av Pony
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-24 07:30



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
fina bilder du ger här, vackert skrivet!
2011-03-25

  Anna*
Härliga bilder målar du upp och de håller =0)
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Pony
Pony