Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt

I natt
fångades jag av
en färgglada
dröm
där du svepte bort
den hårda
kylan
från min späda
smala kropp
med din ömmande
kärleksfull kram
Allt
stängda,
undangömda,
förträngda ord
forslade bara fram
som höga vågor
med blixtsnabba
ljushastighet
Där
simmade jag
i vår njutbar bassäng
med ljusgröna
behagfulla vatten
som hela medelhavets nyans
speglades in
i dina
snälla,
stillfulla
blick
”Fånga dagen”
var det du sagt
och det ekade
tills
jag är vaken




Fri vers av Rise Little One
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-24 11:47



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vilken fin skildring av en dröm. Det är så här en dikt av klass ska vara. Skickligt gjort.
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One