Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Mest Underbara



att driva henne framåt

inåt ...

... uppåt

djupare ...

... högre

mot den andra sidan

tills hon bryter igenom

i ett skrik

& kan se igen


... finns inget underbarare ...


& att hålla om henne sen

& viska de 3 orden

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-24 20:52



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert och ömsint!
2011-03-25

  Lena Själsöga Keijser
vacker
närhet
2011-03-24

  queenia
... när själarna vidrör varandra och älskar ikapp med kropparna!
2011-03-24

  Ninananonia VIP
Kärleksfull! :)
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna