Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi måste sitta på varsitt säte i livets dundrande tåg ett slag, även om hjärtat värker och längtan brinner och telefonerna väntar på samtal om nätterna som inte kommer


för alltid är en lång tid när du är vilsen

det är ganska
svårt
att inte kedjeröka
och
kyssa andra
pojkar
när
jag aldrig kan få dig ur
skallen

(bara tidsfördriv att tralla igenom)



jag tänker på dig varje dag, sa du när
vi oförståndigt ramlade in i varann en
sen
marsnatt

jag försöker glömma dig varje sekund, tänkte jag och
ramlade
iväg
i
ramliga
sängar
och sa, om inte sommaren kommer så dör jag


jag finner bara orden
när jag är hiskeligt sockerdricksförälskad
eller
sårad till den punkten man inte
klarar mer

så jag antar att jag är någonstans där mittemellan




Fri vers av komigenlena
Läst 573 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-25 00:00



Bookmark and Share


  julia.s
"om inte sommaren kommer så dör jag"

vill ge tusen applåder. jättefint alltihop.
2011-08-31

  Fru Intighet
"jag finner bara orden
när jag är hiskeligt sockerdricksförälskad
eller
sårad till den punkten man inte
klarar mer

så jag antar att jag är någonstans där mittemellan"

Underbart!
2011-03-29

  filosofian
Jättefint beskrivet med känslor! Är imponerad, skulle också vilja skriva en sådan här;)
2011-03-25

  tillfällighet
Gillar texten jättejättemycket! Fint.
2011-03-25

  dagbokspoesi
väldigt bra.
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

komigenlena
komigenlena