Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden blandas nu tiden flyger sann i dina drömmar

Orden blandas nu
känslor styr,

agerande teater
blandas med ditt hjärta,

natten letar dina andetag
förgäves i en dröm,

vi älskar ju tillsammans denna morgon
dina ögon ser,

nakna kroppar
förenas,

lägger dig ned
varsamt hjärta,

ser dig andas
din doft,

berusad sanning
våran poesi,

tränger in i dig
du stönar till,

förenas nu i kärlek
darrande verklig älskog,

dina sanningar ser
känner dig nu,

nära
du älskar ju,

vilsna själar ser
vi blev kärlek nu,

en dag i tiden
en nyans av kärlek


du ligger med särade ben nu
jag tar dig i fittan,

dina stön
vänder dig,

tar dig bakifrån,
tar dig i analen,

trång skön flicka
du gnyr,

min kuk är hård
vill ha din kropp,

jag kommer att knulla dig igen
genast,

du är så söt o fin
blir sperma i ditt ansikte då du sugit kuk,

din kropp är skön
en nyans av kärlek gryr

vinden i mitt hår
kärleken flyter längst drömmarnas trottoarer in i mitt hjärta,

glittrande sanningar
krevader,

kysser en dröm
ser - ditt hjärta i dimman,

gråta
sväljer mitt helvete och vandrar vidare,

valde att
ta,

dig med en sommarnatt
vi var unga,


och kärleken dånade
vi blir sanning nu,


hennes kärlek bryter tiden
bitar flyter i mitt hjärta,

ser dig se
veta
anar närheten,

ser de ljumma
rör mitt kön,

vi ska förenas
du är blöt,

känner där
ser
kysser dig,

du ligger under
knullar dig,

vi älskar
ser oss offra allt
en kärlek,

två själar
ser oss,

vi blir sanning nu
du älskar
fragila drömmar,

natten
klöv
saknaden,

själar i förening
återstående karaktär av smärtans låga,

du är fri att se
slet oss fria,

visste du att jag realiserat drömmar då du dog,
saknat natten då din sanning for,

vi lever nu,
hjärtat skyr
ljuset,

offer
tillvarons belastning,

skyar tänder kärleken,
din sanning styr,

silverkvinans kyss i natten

fragila drömmar

ser




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth