Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu har vi älskat





nu har vi älskat

nu blåser en vild sång genom våra

glada kroppar



vi är hemma hos varandra

vår ömhet smälter smärtorna

  i livsförnyande kyssar





Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 301 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-03-26 18:27



Bookmark and Share


  R Michael H
Levande
2011-03-28

    ej medlem längre
Ömt
intimt
så ljust..
2011-03-28

  Lennart Bång
Härligt :D
2011-03-28

  Ninananonia VIP
Fin! :)
2011-03-26

  Peter Olausson VIP
befriande!
2011-03-26

  anita VIP
Bra skriven
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna