Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://demkallarmigpippi.blogg.se/


Genesarets profet var lika klar

Kanske är våra tolkningar
Bland de finaste vi har
Rätten till att måla skepnader
Dansandes just de steg du föredrar

En tår föll i afton
Så klar, och i formen oval
Inga vassa kanter
De runda formerna vaktar
Ifrån den ondo
Du fruktar i nattens ensamhet

Ursprungligen har vårt klot inga vassa kanter
Blott kan man ändå skära sig
På skapelser av oss
Ditt misstag skar mitt inre

Det är inte ung juninatt
Blott kan jag ändå nå den belåtenhet
Sommarnätter skapar

Jag sitter här i marskvällen
Ler åt dåtiden som var
Andas genom munnar av dryck röd likt blod
Timmarna förvaltas och minnena suddas i vinets värme som sakta solkar min kropp
Oj vad min värld är vacker

Tårar blanka som speglar
Reflekterar silverljus i möte med natthimmel
Likt just den sommarkväll vi dansade
I liknande klarhet

Förslutna

Av kärlekens ljus




Fri vers av Linda Gustafsson
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-26 20:21



Bookmark and Share


  Anira
Ännu en vackert skriven text....TACK♥
2011-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Människan tror att hon har tolkningsföreträde framför Gud.
2011-03-26

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Oj, oj, detta var hisnande tjusigt att få läsa. Särdeles fint skriftat!
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda Gustafsson
Linda Gustafsson