Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

Låt mig nu
slumra in
under nattens stora täcke
och ge mig en dröm
som ger mig tecken
låt mig lära i sömn

Och röster dyker upp
ur människosjäl
de viskar inifrån en
för att jag ska bli hel

Det är ödet som ekar
sånger som sjunger
om seger i spegeln
min kärna och jag
ska följa samma lag

Rösterna svarar
på frågor jag söker
hos andra i min vaka
i drömmen jag glömmer
fann jag min väg

Låt viskningen lämna
ett väckande smek

På min panna fjärilar
den nya dagens bris




Fri vers av albatross
Läst 645 gånger
Publicerad 2005-12-19 01:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint!
Eventuellt kanske liiite för lång känner jag,
och de tre första raderna och så suveräna, jag fick en känsla av att de kunde vara slutet på en dikt.
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

albatross
albatross