Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag vi har en bra rytm

jag målar gåtor i ditt huvud.
du vet inte vart du borde börja
eller vilken hand som borde få gå först
och jag slutade tänka efter för tio minuter sedan.

mitt leende är din rotation
och du spinner medan jag
önskar att jag hade fler armar
att famla med i mörkret.

jag låter min längtan bli till din värme
då vi synkar tonerna och dunkar hårdare än rock.
vi har inte alla svar eller ens alla frågor
men vi kommer att komma på något snart.




Fri vers av Fyrtiotvå
Läst 809 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-27 15:00



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Fin, speciellt andra strofen!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtiotvå