Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur känns det, smulan?

du tilltalar mig rent kemiskt
fysiskt är jag osäker och psykiskt
är du inte vad du var.

med lite fria associationer
kanske ett hål i huvudet
en hand på ryggen
så ska vi nog kunna sitta
ihop vid höften.


ett samförstånd
du böjer dig som snåren kring
min balkong
men då du höll med mig
förstod jag att jag måste ha fel.


mentalt
var jag någon annanstans men
jag kom hem
just i tid för att rädda mig själv ur ugnen
innan någon blev bränd.




Fri vers av Fyrtiotvå
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-17 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fyrtiotvå