Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd zon

tv ljud- ljusflimmer som når taket
en röst maler- drunknar i rummets botten
spindlar vandrar mellan byggda bon

uppdragna ben i soffhörnet
rastlöshet lagd i rummets vrå
borttappade ord i lugnet

jag klättrar på syrets stege
sträcker mig uti tomhet
fuktar torra läppar.

en själ i saknad
blundar stilla
hjärtats rum
öppnas för mera

söker i varje atom
en förening

en utbyggnad
ett liv
i okänd zon

där jag kan ana dig, höljd i dunkel  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-29 20:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Intressant text som väcker bilder.
2011-03-30

  Lennart Bång
Instämmer. Väldigt fint med spännande bilder.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP