Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mors förnekelse ( dröm )




I drömmen flög jag lycklig.

Tage Danielsson hade picknick därnere

& han log mot mej däruppe i det blå.

Jag försökte lära min barndomsfamilj

att levitera & flyga, visade dom hur jag kunde.


Dock: min mamma, som såg att jag svävade,

förnekade ändå blankt att det var möjligt.






Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-27 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna