Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett två tre vuxen



"Ett två tre
nu ska vi se
vad livet ger
vips så blir vi fler

nöjet är en fröjd
avkomman en lycka
vad andra än må tycka
sen blir de stora
en livspartner sedan de ska kora

barndomen skall de sedan minnas
som något som var tvunget att hinnas
innan de måste gå ut
och all lek tog slut

att vara vuxen är svårt
men om man hjälps åt
behöver det inte vara hårt"




Fri vers av Bhenth
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-28 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bhenth