Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs


det sägs att det finns andra världar
för oss drömmare
att våra hjärtan begravdes i dimslöjorna

det sägs att de världarna ropar
på oss drömtydare
att vi söker allt bakom

vi går barfota över tistlar
trots att vi blöder
går vi stödd på vår stav
för att nå vårt mål

vi trotsar alla hinder
de förnuftiga och vakna
och lyssnar mer till vinden
som ska bära

ljus är tända i våra ögon
för att forcera mörker
i våra ådror flyter tron
att sanningen åderlåter oss

vi vandrar genom dimmorna
där vi i morgondagg
gjuter drömmar  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-28 19:54



Bookmark and Share


  Luciann Khan
Det sægs att værlden ær fyld av drømmare och att det ær drømmen som gør att vi levar!
En mycket fin dikt!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP