Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biter ormen sig i svansen

en andefattig komposition
ljuder i kanon och otakt

styggt är det bräckta oljudet
av glasskärvor över stenläggning

jag andas, jag ser och jag trampar
i blod mina härdade fotsulor

på de förutbestämda lederna

man bör följa stigen här
i skogen som aldrig tar slut

man riskerar annars att falla
bör man ej avvika, följa de

utstakade

vägarna och väggarna,
stigarna och stickspåren
upp och ner för kullarna
biter ormen mig, biter sig

i svansen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-28 23:16



Bookmark and Share


  Nanna X
o, en oroburo, verkligen snygg, så väl valda ord!
2011-04-02

  Catharina Edin VIP
antar du skriver om din kväll, det är så jag läser den, men man kan läsa den på många sätt inser t o m jag, hahaha
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP