Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa.

Jag vill inte påstå att jag och pappa har den bästa relationen och när jag tänker efter så har vi nog aldrig haft det.
 
Jag gör oftast vad som helst för att slippa vara i hanns närhet.

Och det känns som om de enda vi har gemensamt är att fota.
När vi är ute och fotar så säger vi knappt något till varandra men de är de stunderna i livet jag uppskattar.

Även om vi bråkar mer än hälften av tiden vi träffas.
Även om vi knappt har något gemensamt.
Även om vi knappt pratar med varandra längre så kommer du alltid att vara min pappa.
Och jag kommer alltid att älska dig oavsett vad <3  




Fri vers av Oh Klauke <3
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-28 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oh Klauke <3
Oh Klauke <3