Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sommaren.

Dagarna smälter redan samman och alla liknar varandra.

Tiden går och dagar blir till veckor.

Vädret skifta konstant ifrån sol, till regn, till åska.

Det blir lätt långtråkigt när fantasin har tagit slut.

Musik som är uppe på max är då det enda som hjälper.

Humöret skiftar lika mycket som vädret.

Man skaffar nya löften, nya vänner.

Man önskar att vattenet kunde ha varit varmare så att man kunde bada.

Längtan efter alla äventyr man ska ha är stark.

Minnena från ett år tillbaka gör längtan ännu starkare.







Fri vers av Oh Klauke <3
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-07 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oh Klauke <3
Oh Klauke <3