Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla poesistroppar!




Öhhh.... för dessa hybriska poesistroppar ...
Som sina stöddiga näsor i blöt ständigt doppar

Dom tror dom är sajtens drottningar & kungar
I själva verket är de bara förvuxna skraja barnungar

Passar ens texter inte in deras konformistiska värld
Då kan man lika gärna lägga ner, då är man inte skit värd

Så bästa skrivare & tangentbordsklåpare skriv för ditt liv
Skit i de insnöade & skriv med din själs & hjärtas glödande driv!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-30 01:05



Bookmark and Share


  Zelogath
Sanningens ord i både rim och ranson!
Att se ned på en annan poet
Som borde vara ens like
Egentligen
Det är för mig oförståeligt
Kan någon vara bättre än någon annan?
Nej
Ingen kan säga åt dig
Hur du bättre kan skriva om dig och ditt
Än du själv
De som lägger näsan i blöt
De har inte insett det stora budskapet
Att poesi är ingen massproduktion
Som kan förfinas till perfektionism
Nej
Poesin kommer från hjärtat
Och det min vän
Det är mer än guld värt

Applåd ska du ha, för din insikt
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna