Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårklang

Vårsträng i luften;
efterlängtad klang i ton

- hoppfullhetsstämning




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-30 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint musikaliskt komponerad haiku. Inger hopp!


/Ann
2011-04-02

  Gunnel Eriksson VIP
"Vårsträng", nytt intressant ord.
Det luktar vår just nu trots
att snön ligger kvar.
Fin haiku!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP