Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandrar

Jag står på kanten
och vacklar
jag vill bara slippa helvetet
jag lever i
jag är ensam och
har ingen att vara med
jag vandrar runt
i skräck för vad som kommer att
hända nu då allt är över
jag har ett mål men
det kommer bara längre och längre bort
jag vill kunna se ljuset
men det försvann
bort från mig
jag vandra på jorden
med mina änglavingar
så svarta
jag vandrar med rädsla
och ångest och en massa
smärta som aldrig vill ta slut
det ni ser är en glad tjej
som mår bra men
det ni ser är bara mitt
falska leende som pryder mig
jag är svart och ensam
jag har ingen vid min sida längre




Fri vers av Kristina Berg
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-31 10:51



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket värd att läsa.
Men hemskt att se hur svårt det är att vara ensam nästan som att inte existerar. Dikten ropar efter bekräftelse.Jag finns jag finns...
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Berg