Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller

Jag vill falla långt ner och inte resa mig.
Falla tills oändligheten tar slut.
Falla ur ingentinget.
Falla och blotta falla.
Det tar aldrig slut.
Jag har fallit i flera år och faller än idag.
Jag faller genom vatten, eld, jord och luft.
Jag faller genom alla som en gång funnits
vid min sida men som nu inget med mig vill ha att göra.
Jag faller genom svarta hjärtan som blöder.
Jag faller till jag inte orkar mer.




Fri vers av Kristina Berg
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-31 20:57



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Inte bra att bara falla, falla för länge... vill sträcka ut en hand och fånga dig...
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Berg