Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt helvetes liv

Trycket över mitt hjärta som aldrig vill släppa.
Allt jag ser är svart som natten.
Jag vill lägga mig ner och aldrig mig resa åter.
Vem sa att livet är enkelt?
Jag lever i ett helvetes massa skit.
Bland ord och ensamhet.
Ni ser mig som en glad och positiv tjej men
sanningen är den att jag döljer hur jag egentligen mår.
Det döljs av fasader av skratt och falska leenden.
Det är mitt liv som aldrig vill ta en vändning.
Jag lever i mörkret i alla evighet.
Det är ett under att jag lever efter alla dessa år




Fri vers av Kristina Berg
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-31 20:36



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Kram! Jag kan identifiera mej med din text.
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Berg