Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börjat finna lyckan

Hur tufft jag än har haft det har jag nu börjat finna lyckan.
Jag är glad och positiv och klarar mina motgångar på ett bra sätt.
Jag känner att jag lever och det är allt jag vill.
Livet går mot ljusare tider och jag har skrivit många sidor.
Jag har kämpat genom mörker för att kunna leva i ljuset.
Jag gav aldrig upp även fast de va det jag vill göra.
Jag ville bara lämna livet och gå.
Men jag är glad att jag aldrig slutade kämpa.
Nu lever jag lycklig om än lite motstånd men allting blir bättre och bättre.
Jag är stolt över mig själv nu.




Fri vers (Fri form) av Kristina Berg
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-26 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Berg