Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Ser dina ögon framför mig

Jag smälter, försvinner i intet

Kommer aldrig att hitta tillbaka

Vinden blåser i ditt hår


Vill tillbaka


Det börjar regna...




Fri vers av Liqx
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-03 12:49



Bookmark and Share


  Malin Olsson
Vackert
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Liqx
Liqx