Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keep holding on


When summer ends

it will all be over



we'll go back to normal again

and live on the memories...




Fri vers av Liqx
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-05 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liqx
Liqx