Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reviderad


som en fjäril


Jag låser ute nuet
släcker ner alla bilder
och faller

inte till botten utan mitt i
där stagnerar mitt jag
som en fjäril sökande ett fäste 
under lätta rörelser
vid små tända lyktor
fladdrar mina vingar

och landar vid dig 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-31 20:35



Bookmark and Share


    MarsKatten
Fjäderlätt och vackert!
2011-04-04

  anits VIP
så fint och känslosamt skrivet
2011-03-31

  aol
så mjukt vackert
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP