Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

definition

det blir svårare och svårare att motivera sig själv
till att vilja, att önska, att hoppas och drömma
om någonting ogripbart eller gripbart,
om en framtid eller ett mål

ögonblicken finns där
forsande förbi i en strid ström
de blandas samman
till en grå massa

ord på ord på ord på ord

meningslösheten breder ut sig
varje del av livet som skjuts undan
representerar ännu ett pusselbit
till den gråa massan

det spelar så liten roll
det minutiösa mördandet av självet
av jaget som sjunker och sjunker i betydelse
om tiden och dagarna helt utan startpunkt eller stopp

mening finns inte här
bara ord, inget mer

bara ord

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen