Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.... måste vara skön att vara en robot

Rörelser blir

lite stelna

men hjärna är

alltid stark

Den kan alltid

koncentrera

och gillar

aldrig

att skvallra

Takter kanske är

något ensidiga

men Gud, vad de är söta

och gulliga

Om man ser det

med glimten

i ögat

Och det bästa av allt

att den slipper

kärleks fälla,

friar från våldsamma

onödiga plågsamma

som den åsamkar

De må vara ensamma

Men starka är de alltihopa




Fri vers av Rise Little One
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-01 10:37



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Härligt om robot men liv är liiite bättre :D
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One