Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, det är dimmigt igen

.... Alltid där

i gryningen

när det var dimmigt mest

vi stod vid fönstret

och blickade tillsammans

mot

framtiden

Tulipper och penséer

blommade fullt ut

på morgonen

som en hjärtlig hälsning

av

naturen

till

oss

Värme

från din kropp

omfångade,

vaggade,

behöll mig

i ditt eget oförglömligt

och kärleksfullt nät

Varje gång

när minnet triggar

är jag alltid där

hos dig




Fri vers av Rise Little One
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-02 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett underbart ögonblick att komma tillbaka till...
2012-11-25

  Ordregnspoeten
Fint skrivet om de goda minnenas betydelse.
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One