Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtron för att få en natt med dig...

Jag ville att du skulle märka mig.
ville att du skulle känna åtrå.
Ville att vi skulle strula bara inatt.
Du såg nog bara henne du älskar.
Man vet aldrig vad som händer inatt.
Bra så du vet jag ligger här och väntar på dig.

Jag ska göra allt för att märkas.
För att du ska vilja ha mig.
Jag kommer inte ge mig för ens våra läppar möts.
Bara en natt ska vi vara en kropp.
Vi skulle kunna leka lite och aldrig mer låta det hända.

Ditt blonda hår skulle vara mitt att smeka.
Dina muskler skulle vara mina att känna på.
För din älskades skull skulle jag inte låta det gå längre.
En natt det är allt jag begär..........




Fri vers av Nicole Marcusson
Läst 761 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-02 18:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt önskefyllt, blir nog fler än en natt:)
2011-09-28

  Lennart Bång
Förförande farligt!
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Marcusson