Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek äro starkt

Jag måste tillfredställa mina ädlabehov.
Kyssar ifrån dig äro ett utav dem.
Utan dig må jag försvinna.
Av dinna kyssar känner jag mig adlig.
När du smeker mig känner jag mig stark.
Lämmna ikke mig för då vill jag ikke vara kvar på våran jord.
Du gör mig hel.




Fri vers av Nicole Marcusson
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-28 12:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
känslorna ekar starkt
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Marcusson