Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sovande mäniskan

Det mörka rumet omfanmnade sömnen.
En svett droppe rinner längs en kal rygg.
Ett veck i pannan uppstår och det hela blir till en liten flod av svett.
Ljudet av mäniskan som vrider sig snabbt ekar i det tysta rummet.
Ett svagt skrik av ångerst hörs snabbt.
Allt försvann, tyst,tomt.




Fri vers av Nicole Marcusson
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-10-04 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Marcusson