Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dörren!

Öppna dörren,
släpp in våren!

Öppna dörren,
släpp ut vintern!

Öppna dörren,
känn våren nå dina lungor!

Öppna dörren,
känn livet åter spira!

Öppna dörren,
ta in luften ...

lyft
på lättare vingar!




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-03 09:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig vårkänsla i den här dikten!


"Öppna dörren,
känn livet åter spira!"


/Ann
2011-04-03

  Mr Lindemann VIP
Att delar av en blir lätt och ledig inför den vår som kom, är gjord av kängtan
2011-04-03

    AA VIP
Vacker och livfull text. // AA
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP